Bæredygtige fødevarer og Cirkulært byggeri
Praksis ind i forskning og forskning ud i kommunal praksis
Greater Copenhagen EU Office inviterer til workshop om forbrugsrelaterede udledninger i samarbejde med KU Green Solutions Centre. Her sætter vi fokus på muligheder og barrierer i omstillingen af forbrug til bæredygtige fødevarer og cirkulært byggeri både i kommunen, blandt borgere og virksomheder.
Målgruppen er klimakoordinatorer og relevante fagmedarbejdere i de østdanske kommuner samt forskere, som arbejder med områderne.
Målet med workshoppen er at bygge bro mellem praksis og forskning - for sammen at finde løsninger på aktuelle udfordringer.
Tilmeld dig her. Du kan deltage i begge temaer eller blot det ene tema.
Program:
Tema 1: Fødevareforbrug og vejen til mere bæredygtighed
| 08.30-09.00 | Ankomst, registrering med kaffe & croissant |
| 09.00-09.15 | Velkomst, rammesætning og spørgsmål der bryder isen V. Solveig Krogh Christiansen, KU Green Solutions Centre V. Anna Haaland Wittenberg, Greater Copenhagen EU Office (facilitator) |
| 09.15-10.45 |
Paneldebat om omstillingen til bæredygtige fødevarer |
| 10.45-11.00 | Kaffepause |
| 11.00-11.40 | Struktureret gruppedialog om kommunernes mulighed for atpåvirke forbrugsadfærd mod mere bæredygtighed |
| 11.40-12.00 | Opsamling fra gruppedrøftelser |
| 12.00-13.00 | Netværksfrokost med talemenu |
Tema 2: Cirkulært byggeri – genanvendelse, logistik og skalering
| 13.00-13.10 |
Velkomst og rammesætning |
| 13.10-14.30 |
Paneldebat om omstillingen til cirkulært byggeri Q&A (30 min) |
| 14.30-14.45 | Kaffepause |
| 14.45-15.25 | Struktureret gruppedialog om kommuners omstilling tilcirkulært byggeri |
| 15.25-15.45 | Opsamling på gruppedialog |
| 15.45-16.00 | Netværkskaffe og kage med mulighed for sparring med EU-rådgivere |